2014. június 29., vasárnap

Sorry!

Bocsánatkéréssel tartozom mindenkinek, aki a Tizenhárom éj folytatását várja, de nem tudok nekiülni az ötödik fejezetnek.

Komisz manóim a Népek Őre című sorozatom főszereplőjének szerepébe kényszerítettek bele. Az eszembe jutott dolgokat addig kell leírnom, amíg még friss az élmény, máskülönben elfelejtem. Jelen pillanatban élesebben látom magam előtt az Avari technológia színtelen szürkeségét, Őrző reménytelenségét, első hónapjait a hajón, mint a vérengző vámpírcsaládot.

Az ötödik éj határidejének igyekszem belőni a jövőhét valamelyik napját. (Tekintve, hogy mindjárt éjfél, talán pontosabb, ha azt írom, hogy ennek a hétnek valamelyik napját.)

Már csak két-három jelenet hiányzik, azok valószínűleg egy ültőben meg lesznek, szóval nem kell aggódni. Ez most nem írói válság, csupán kalandozik a fantáziám.

Az ilyesmi nálam a kelleténél sajnos jóval gyakrabban fordul elő. Ezért mondogatom, hogy múzsa nekem nem jutott ki. Komisz, dzsinn temperamentumú ihletmanókkal vert meg a sors, akik hézagosan dolgoznak, és hajlamosak az aktuálistól eltérő történettel foglalkozni.

Pukkadjatok meg ti lusta dögök! Meglátjátok, megint előkerül a gyorskötöző! 


Legutóbb bevált...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése