2015. december 29., kedd

Wow

Wow.

Épp most fejeztem be a Tizenhárom éjt. Fura. Az elkövetkezendő két napban még jön annyi átírás, amennyit még össze tudok hozni, de... Wow.

Akkor is kész van. Átírni már jóval könnyebb, mint a nulláról hozni.

Pezsgőbontás!

És még mindig:

 WOW!

6 megjegyzés:

  1. Szia.
    Már nagyon vártam, hogy befejezd. Nagyon kíváncsi vagyok a végére. Hova fogod feltölteni? Emailben el lehetne kérni tőled az egész történetet egyben? :)
    Ha igen, akkor itt az email címem: westie17@freemail.hu
    Előre is köszi.
    Kriszta

    VálaszTörlés
  2. Szia!

    Az aranymosás regényíró pályázatára adtam be. Ha ott jól szerepel, akkor a Könyvmolyképző kiadja, ha valamelyik fordulóban kiesik, akkor pedig visszatöltögetem AFS-re, és Imagine-ra.

    Az aranymosáson nyomon követheted a dolgokat.

    Szurkolj!

    Szandi

    VálaszTörlés
  3. Szia. Ránéztem a honlapra. De nem nagyon jötten rá, hogy ez pontosan hány fordulós stb. Azért remélem, hogy tájékoztatsz minket.
    Amúgy szurkolok. :)

    VálaszTörlés
  4. Ha történik valami, akkor biztosan írok róla. :) Tavaszig tart az előszűrés, ha addig nem esik ki, akkor felteszik az első fejezetet. Azt lehet, érdemes lesz csekkolni, mert kicsit átírtam.Legkésőbb őszre meg lesz az eredmény. Én legalábbis remélem, hogy addig fog tartani, mert az azt jelentené, hogy nem esett ki. :)

    VálaszTörlés
  5. Remélem sikerül. De őszig kellene várni???!?? Az nagyon sok :( Már teljesen beleéltem magam, hogy egy-két nap és végre elolvashatom a végét. Na akkor várakozom.
    Sok sikert.

    VálaszTörlés